Elbilladning for borettslag og sameier - vi tar hele investeringen

Ingen bindingstid, kun de som lader betaler. Legg inn ditt parkeringsanlegg i priskalkulatoren, så gir vi deg et estimat på leiepris.

  • Tjenesten er levert av Hafslund E-CO
Ikon som deler opp siden

Ladeklar bygger infrastrukturen for morgendagens samfunn

Ladeklar tror at en del av løsningen på dagens miljøutfordringer ligger i å fremskynde overgangen til fornybar energi så raskt som mulig. Derfor tar vi investeringen, og bygger ut elbil ladeannlegg til borettslag, sameier og garasjelag helt kostnadsfritt. Kun de som ønsker å lade, betaler. Ladeklar er et initiativ fra Hafslund E-CO.

0 kroner i kostnad for boligselskapet

Vi tar oss av investeringen i ladeanlegget, og tilbyr beboerne muligheten til å lade gjennom en leieløsning. Beboere uten ladebehov betaler ingenting. Ingen skjulte kostnader eller bindingstid.

To Ladeklar installatører som kontrollerer en ladeboks i en garasjekjeller

Billig leieløsning for elbileiere

Ladeklar jobber med å tilby den billigste løsningen for sluttbruker. I dag kan vi tilby en månedspris fra kr 299 pluss strømforbruk og en oppstartskost på kr 5 000,-.

Bil som står parkert i en garasje med en elbil ladeboks fra Ladeklar

Enkel ladning for beboere og styret

I Ladeklar vil beboere og styret i ditt borettslag og sameie kun ha ett kontaktpunkt. Vi tar oss av drift, investeringskost, fakturering og prosjektering. Tilsammen gjør dette at ladning blir så enkelt som overhodet mulig. Et ladeannlegg fra oss er bare en befaring unna. Klikk på 'book befaring' for å komme i kontakt.

Person som er i ferd med å stikke elbil kontakten i bilen for å begynne å lade

Referanser

Ladeklar har per i dag bygget ut over 5 000 parkeringsplasser i Norge. Her er noen av våre referanser.

Profilbilde av Robin Pedersen, styreleder i Hilton 1 borettslag

— Det har vært en bra prosess fra start til slutt. Ladeklar var med på et informasjonsmøte i borettslaget, og vi bestemte oss ganske raskt for å gå for løsningen blant andre tilbydere grunnet tryggheten i firmaet og deres modell hvor det Ladeklar tar hele investeringen. Fra arbeidet begynte til annlegget var ferdig, tok det 14 dager og vi fikk det akkuratt slik vi ønsket det.

Profilbilde av Monica Gunnerød, styreleder i Boligsameiet Brendsvolltundet 3

— Etter å ha innhentet mange tilbud, var det kun Ladeklar som klarte å gi oss en god oversikt over hva dette kom til å innebære for borettslaget. Det ble tydelig hva vi skulle forholde oss til, og i tillegg var prisen lavest av alle andre tilbydere. Kontakt oss gjerne som referanse.

Profilbilde av Homan Randarzan, Sameiet Kjørbokollen Garasjeanlegg

— Ladeklar har løst vår største utfordring. Vi ønsket oss en ladeløsning, men var ikke klare for å ta kostnaden med ny infrastruktur. Både styret og beboere er veldig fornøyde med installasjonsprosessen og produktet, og når kun de som har behov for lading må betale, så blir alle fornøyde!

Bli Ladeklar-installatør?