Ladeklar gjør elbillading enkelt

Ladeklar tar hele investeringen og bygger ut elbil ladeanlegg for borettslag og sameie i hele Norge. Kun de som lader betaler.

For en bedre morgendag

Ladeklar tror at en del av løsningen på dagens miljøutfordringer ligger i å fremskynde overgangen til fornybar energi så raskt som mulig. Derfor tar vi investeringen og bygger ut ladeanlegg fra A til Å, for at alle med en parkeringsplass i et borettslag eller sameie skal kunne lade. Vi tar regningen for anlegget, og kun de som ønsker å lade, betaler for sitt abonnement.

Bilde av en Easee ladeboks levert av Ladeklar og en mann som lader sin elbil utenfor Observatorie Terrasse i Oslo.

Om elbillading i borettslag og sameie

Ladeklar sitt konsept har tatt Norge med storm. Under halvannet år er snart 10 000 ladeplasser prosjektert. Er ditt borettslag eller sameie ute etter ladeløsning, men har ikke råd til å ta investeringen? Da kan dette konseptet være for dere.

Nærbilde av en person som er i ferd med å lade bilen sin

Billig leieløsning

I ladeklar jobber vi hver dag for å gjøre det så enkelt som mulig å lade din elbil. Vi tilbyr i dag et leieabonnement for elbileiere i borettslag og sameier, hvor Ladeklar tar all risiko. Les mer om prisen til konseptet her.

Ladeklar gjør elbillading enkelt

I Ladeklar vil beboere og styret i ditt borettslag eller sameie kun ha ett kontaktpunkt. Vi tar oss av drift, investeringskost, fakturering, prosjektering og henting av strøm om nødvendig. Til sammen gjør dette at lading blir så enkelt som overhodet mulig. Et komplett ladeanlegg fra Ladeklar er bare en befaring unna.

Vi tar hele investeringen

Vi tar hele investeringen av ladeanlegget, og tilbyr beboerne muligheten til å lade gjennom en leieløsning. Beboere uten ladebehov betaler ingenting. Ingen skjulte kostnader eller bindingstid.

Et borettslag med balkonger

Markedets beste løsninger

Med Hafslund E-CO som moderselskap, har Ladeklar solid erfaring og kompetanse innen distribusjon av elektrisitet, energisystemer, elektrifisering og fornybar energi. Kompetansen bruker vi til å velge markedsledende leverandører av ladebokser og utbygging av anlegg.

En Easee ladestolpe og boks ved siden av en bil i solnedgang.

For en helelektrisk fremtid

Ladeklar har som misjon å tilrettelegge for morgendagens elektriske samfunn ved å bygge ut ladeløsninger i Norge. Vi tror at lading må være så enkelt som mulig for at vi skal få fart på elektrifiseringen av landet.

Bilde av en foss

Book en uforpliktende befaring